maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Tämä vuosi oli meijän perheelle aika tapahtuma rikas vuosi. Isoja asioita tapahtunut, niin iloisia kun surullisiakin. Syksy on menny ainakin mun kohalla semmosella tohinalla että välillä on tuntunut että haluais vajota talvi horrokseen ja vaan nukkua.

Muisttellaanpas:


Ensimmäinen buzzador paketti saapui keväällä


Aatu oli ruiskuttanu pesuainetta Eetun silmiin, jonka takia se oli silmät kiinni kolme päivää ja me ravattiin sairaalassa tutkimuksissa että saatais silmät auki ja nähtäis ettei poika oo sokeutunut :(


Vappuna paistettiin ekoja munkkeja poikien kanssa.


Kesän ekat jädet!


Eetun ensimmäinen tori jäätelo tai oikeestaan ensimmäinen tuutti jäätelö. Se rassukka ei ees tajunnu et sen keksinki voi syyä, vaan nakkas keksin mäkeen ku kieli ei enää ylettynu jäätelöön.


Käytiin ensimmäistä kertaa kälviän eläinpuistossa ja sielä oli kivaa.

 





Johanille syntyi ensimmäinen veljen tyttö 
Aada <3


Kesällä laitettiin rivitalo osakkeemme myyntiin ja se meni ekalla näytöllä joten oltiin yhden askeleen lähempänä unelmaamme Omakotitaloa <3


mutta se tarkoitti myös muuttoa meidän omasta kotoa johon pojat oli syntyny ja mikä oltiin juuri laitettu meidän näköiseksi. 
Koti jota rakastimme <3
Meidän ensimmäinen, oma, yhteinen, saavutus!

Joskus unelmien eteen joutuu uhrautumaan :D


Käytiin ensimmäistä kertaa perheen kesken asuntovaunulla reissussa ja se vasta jännää oli ku ei ollu opastajaa joukossa mutta hyvin selvittiin.(yleensä Johanin vanhemmat on ollu reissuissamme mukana, vähän niinku opastamassa miten asuntovaunu toimii)
Ja ennen reissua kävi niin että minulla vaihtui sukunimi eli mentiin salaa naimisiin ja seuraavana päivänä karattiin lomareissuun. Sunnuntai aamuna sukulaiset sai lukea paikallis lehdestä meidän tempauksesta :P
Voitte vaan kuvitella mikä puhelin rumba alko sunnuntai aamuna :D
(kuvaa ei  tästä tapahtumasta just nyt ole koska kameran piuha on jossakin laatikossa pakattuna joten en saa kuvia kamerasta)


Rakas mammani täytti 60 vuotta ja sitä juhlittiin koko suvun kanssa mökillä. Oli ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa ja ihanaa oli se että saatiin kaikki kokoontua yhdessä juhlimaan. Meillä kun sukulaisia asuu ympäri suomea ja nähdään aika harvoin. 


muutto "uuteen kotiin" väliaikaisesti.....Tässä vaiheessa ei vielä tietty kauanko tämä väli aika kestää, kuukauden? Vuoden??


Kunnes...

Löysimme juuri meille sopivan omakotitalon ja siitähän rumba alko....
Pankissa hyppimiset, tarjoukset ja sun muut pakolliset jutut...
Ja nyt se on meidän <3 JEEEE!!!!


Tänä vuonna pojat on sairastellu tosi paljon. En tiiä johtuuko se siitä että syksy on ollu niillekki tosi raskas muuttoineen ja sun muun juttujen vuoksi vai onko se vaan normaalia sairastelua. Molempien kans on juostu malmilla ja välillä jopa yhessä ja lasten osastolla oltu öitä. 
Ehkä se tästä :)


Uuden presidentin vastaanottoa katseltiin mielenkiinnolla. Yleensä meitä ei hirveesti oo kiinnostanu itsenäisyyspäivän vastaanotto mut tänä vuonna molemmat oli naama kiinni tv:ssä. (etiketti virhe, viinilasit pakattuna joten kuplivaa juotiin tuopista, sori :P )


Ekat piparit leivottiin koko perheen voimin ja koristelusta taisi isi tykätä eniten ;D


 Ikäviä uutisia meille on myös satanut. 
Nimittäin meille ilmoitettiin töissä että toinen valukone lopetetaan ja 100 työn tekijää saa lopputilin. Olen siis Componentalla töissä. 
Veti kyllä hiljaiseksi. 
Ensimmäinen ajatus oli et just ostettiin omakotitalo ja sit perään lopputili, nytkö jo meijän unelma otetaan meiltä pois?? 
No vielä ei tiedetä ketä ne 100 on mutta uhka on suuri :(

Ja meidän rakas mummumme nukkui pois alku vuodesta. 
Mummu oli vanha ja elänyt pitkän elämän mutta silti se tuli yllätyksenä. 
Meidän rautta rouva vaipui ikuiseen uneen <3

Näin meillä 2012

Nyt odotellaan vuoden vaihtumista ja eniten ehkä sitä että Tammikuussa saadaan avaimet omaan kotiin. 
 Blogikin varmaan hiljenee remontin ajaksi mutta vais hetkeksi.


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE VUODELLE 2013


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti