sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Oon mä saanu jotain tehtyäki!

Hehheh...On tullu neulottua jonkun verran viimeaikoina :P Mulle neulominen on tapa rentoutua ja unohtaa ressi ja kiireet...Laitan kuulokkeet korville ja istun tuntitolkulla ja neulon. Mut niin hyvä neulomaan en vielä oo et pystyisin kattomaan tv:tä samalla ku neulon.

Tein ittelleni pitkästä aikaa villasukat/sukan ja pitkällä varrella. Ja niinku aina ennenki pitihän mun kokeilla jotain uutta :P Ostin kaksi erin väristä seiskaveikan raita lankaa ja kudoin molemmilla, joka toinen kierros toisella langalla ja jne....noh... niistä tuli sillisalaatti sukat :D Joista toinen on vasta valmis ja toinen tulossa....





Säärystimetki kudoin ja ne on kudonnan osalta valmiit, mut sit niistä on iso töisin homma tekemättä eli napit pitäis saada ommeltua kiinni toiseen ja langat päätettyä...joo-o torella iso juttu...hehhee... mut silti en oo saanu aikaseks :P

Toinenki hermojen leputtelu keino on skräppäys, tai  mulla se on idea vihkonen jonne oon koonnu kaikkee mikä on kivan näköstä. Idea lähti siitä ku mulla oli iso kasa sisustus lehtiä joilla periaatteessa en tee mitään mut joitakin kivoja kuvia niistä löytyy. Leikkasin kaikki mitkä miellytti silmää ja liimasin ne yhteen ja samaan vihkoon. Säästy tilaa ja nyt kaikki löytyy samasta paikasta.



Ostin ittelleni käytetyn järkkärin ja sillä oonki tässä leikkiny viikonlopun aikana :P Hyviä kuvia kyl tulee ku oppis vaan kaikki kikat.