lauantai 28. tammikuuta 2012

Hama ja Dymo yhteen soppii...


 Dymo tuli taloon...

Mamman Purnukat




HamaAnkat <3 Dymo





Tiikerikakku

Onko kaappiisi jäänyt joulusta suklaita mistä kukaan ei tykkää tai muuten vaan jääny syömättä? Ainakin meillä on...no ei se mitään, ne voi uusio käyttää (en toki luule keksineeni tätä omasta päästä). Mä tein suklaa jämistä tiikeri kakkua.


 Valmisti kakun kuten ohjeessa, paitsi että tummaan osaan lisäsin murrennetut suklaat.
 Ajattelin että jos kerta laitan suklaata niin kaakaota ei tarvi laittaa niin paljoo ku ohjeessa sanotaan mut...ois ehkä sittenkin kannattanu laittaa. Tummasta osasta ei tullu niin kauniin tumma ja tiikerimäinen ku yleensä mut ei se makuun vaikuttanu, hyvää oli ja lautanen oli tyhjä jo seuraavana päivänä.

Kelpas vieraillekkin.


keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Vaihteeks valmista :D




 Sain vihdoinki nuo lapaset valmiiks...Hassua tuo kirjoneule, ihan tasan samalla lailla tein molemmat lapaset ja kuviotkin stemmaa mut siitä huolimatta toinen lapanen on hiukan pitempi :O Johtuu varmaan eri kudonta kireyksistä, muuta selitystä en keksi... mut eni vei...ei sitä kukaan huomaa takin alta et toinen lapanen lämmittää pidemmälle ku toinen XD



Sit pieni paljastus tulevasta:




Vetoketjun ompelu ei sit oo mun juttu eikä oo ikää ollukkaan :( tyhmiä keksintöjä!!!

lauantai 21. tammikuuta 2012

Retro lamppu!




Kirpparilta löydettiin tämä kaunokainen 6€

Ai että se on nätti <3

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Muistoja ja väkerryksiä !

Niin se vaan on et jonain päivänä meidänkin aika koittaa ja pääsemme tai haluamme tai vaikka emme haluaisikaan niin joudumme siihen tilanteeseen että muutamme omasta kodistamme vanhain kotiin, näin ei tietysti kaikille onnekkaille käy, joilla on jokin muu asumus muoto olemassa esimerkiski lasten luona mutta meidän muffalla se tuli ny eteen. Kävimme tänään tyhjentämässä hänen kotinsa ylimääräisitä tavaroista mitä ei voi vanhainkotiin mukaan ottaa. Jakoon meni aika paljon tavaraa ja vielä jäi lähetystoriin. Minä otin pari muistoa isovanhemmista, ompelulaatikon ja pari retro taskulamppua ja tietty se paras, mehumaija :D On se vaan jännä miten ihmisillä kertyy sitä tavaraa, voi huhhuh.... no nyt on urakka melkein valmis. 




Kansioita väsätty tilauksesta:

Kyllä nyt kelpaa mennä opiskelemaan, se kenelle tämä nyt sitten tuleekaan :D




keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Apuva!


Minä henkilökohtaisesti tykkään blogeista jossa on kivoja, värikkäitä ja kauniita kuvia, asioita ja esineitä ja sitä kautta imen itseeni inspiraatiota ja tällä ajatuksella olen itsekkin blogiani kirjoittanut, vähemmän tekstiä ja enemmän kerron tekemiseni kuvin. MUTTA!!! Haluaisin että ne kuvat oisi isoja ja selkeitä ( no niin selkeitä ku kuvaaja osaa ottaa :P ) mut silti isoja että niitä ei tarvi suurennuslaseilla kattella.  Noh... en sit millään, mistään löydä asetusta josta voisin nätisti klikata että saisin blogini kuvat isommiksi... osaisko joku amatööriä auttaa vai joudunko tyytymään bloggerin miniatyyri kuviin?

Help!